StrikkeLine

StrikkeLine

Denne bloggen skal først og fremst handle om min store lidenskap; strikking. En annen lidenskap er blomster, særlig de små som vokser høyt til fjells, så det kan godt hende det sniker seg inn noen botaniske betraktninger og bilder også en gang i blant. This blog is about knitting, my main passion next to my husband and sons! Since botany is one of my other passions, especially the botany of high mountains, perhaps some small pictures from my trips in different mountains will be shown too.

Thursday, March 03, 2005


Dette er siste avsluttede prosjekt denne uka, Klaralundgenseren i Silk Garden. Jeg bruker vanligvis ikke grønt, men kombinert med lilla synes jeg garnet var så nydelig at jeg måtte prøve det. Den er kanskje blitt litt kort, så det spørs om jeg ikke tar opp bolen igjen og strikker en ny litt lengre en. Jeg har ett helt nøste igjen, så det skulle gå bra. Ved å ta opp litt innimellom holder jeg jo også garnutgiftene nede! Posted by Hello

1 Comments:

  • At 5:36 PM, Anonymous solsveis said…

    Flott genser! Vet du nummeret/navnet på den fargen i Silk Garden? Skal strikke en barnegenser i dette garnet. Har vært usikker på hvilken farge, men denne så perfekt ut!

     

Post a Comment

<< Home