StrikkeLine: Debbie Bliss silke-alpakkagarn.

StrikkeLine

Denne bloggen skal først og fremst handle om min store lidenskap; strikking. En annen lidenskap er blomster, særlig de små som vokser høyt til fjells, så det kan godt hende det sniker seg inn noen botaniske betraktninger og bilder også en gang i blant. This blog is about knitting, my main passion next to my husband and sons! Since botany is one of my other passions, especially the botany of high mountains, perhaps some small pictures from my trips in different mountains will be shown too.

Tuesday, February 28, 2006

Debbie Bliss silke-alpakkagarn.


Når jeg endelig fikk garnet så måtte jeg jo bare begynne og legge andre igangsatte prosjekter til side en liten stund. Så utrolig bløtt og godt å strikke med, så nå håper jeg bare det ikke 'nupper'. Strikkeplagg som 'nupper' er bare det verste jeg vet.
Nå venter jeg bare på sarigarnet jeg har bestilt, det skal være sendt fra England nå, og det er bare 2 mnd siden jeg bestilte det! Angelyarns er som sagt ikke mitt favorittnettsted lenger. Umulig å komme i kontakt med dem på telefon, epost ble ikke besvart, og ting man bestiller for en sesong er kanskje ikke like interessante lenger hvis de ikke kommer før neste sesong. Skal holde meg til de nettbutikkene jeg har bedre erfaring med fra nå av.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home