StrikkeLine

StrikkeLine

Denne bloggen skal først og fremst handle om min store lidenskap; strikking. En annen lidenskap er blomster, særlig de små som vokser høyt til fjells, så det kan godt hende det sniker seg inn noen botaniske betraktninger og bilder også en gang i blant. This blog is about knitting, my main passion next to my husband and sons! Since botany is one of my other passions, especially the botany of high mountains, perhaps some small pictures from my trips in different mountains will be shown too.

Tuesday, May 10, 2005


Jeg har fått ny Pc, og det har tatt sin tid å reinstallere endel av software, blant annet Picasa som jeg bruker for å laste ned bilder. Men nå er det gjort! Nytt kamera har jeg fått meg også med supermakro og 7.1Mpixler, så nå kommer det nok ett og annet blomsterbilde dumpende inn på sidene også. Men dette er den første sommergenseren for i år, mønsteret er fra Dropskatalog nr. 89, men strikket i ett annet denimgarn. Jeg syntes den var litt lang slik den var vist, så jeg har gjort den 10 cm kortere, og det ble akkurat passe syntes jeg. Posted by Hello

2 Comments:

  • At 2:45 PM, Blogger Strikkelise said…

    Den var kjempefin! Andre fine ting også-

     
  • At 9:26 AM, Anonymous Rigmor said…

    Hei.Kom over denne genseren du har strikket.Nydelig ! Måtte innom Garnstudio for å kikke litt på oppskriften,men den så mer "slafsete" ut der.Kanskje du har brukt tykkere garn.Jeg får prøve meg frem.

     

Post a Comment

<< Home