StrikkeLine: Mer Kim Hargreaves

StrikkeLine

Denne bloggen skal først og fremst handle om min store lidenskap; strikking. En annen lidenskap er blomster, særlig de små som vokser høyt til fjells, så det kan godt hende det sniker seg inn noen botaniske betraktninger og bilder også en gang i blant. This blog is about knitting, my main passion next to my husband and sons! Since botany is one of my other passions, especially the botany of high mountains, perhaps some small pictures from my trips in different mountains will be shown too.

Friday, March 02, 2007

Mer Kim Hargreaves
Jeg bestilte to av Kim Hargreaves design for vinteren. Denne jakka som er strikket i Rowan Felted tweed. Mitt blitzbilde er ikkke så godt, men jakka er veldig fin. Knappene er plastknapper med hull som det er sydd rundt med garnet så det ser ut som de er trukket. Gå til Kim sine hjemmesider for å se bedre bilder. Oppskriftene hennes er som alltid veldig gjennomarbeidet, fine detaljer (som ikke kommer så godt frem her), og god passform.

Det er ett bedre bilde på Kims hjemmeside av denne også. Genseren er strikket på tvers, og kantene er strikket for seg og sydd på. Garnet er Kid classic. Deilig og varm og flott passform, dette er en av de genserne som ikke så fort kommer til å havne på Fretex.0 Comments:

Post a Comment

<< Home