StrikkeLine: Strikkeprosjekter høsten 2006.

StrikkeLine

Denne bloggen skal først og fremst handle om min store lidenskap; strikking. En annen lidenskap er blomster, særlig de små som vokser høyt til fjells, så det kan godt hende det sniker seg inn noen botaniske betraktninger og bilder også en gang i blant. This blog is about knitting, my main passion next to my husband and sons! Since botany is one of my other passions, especially the botany of high mountains, perhaps some small pictures from my trips in different mountains will be shown too.

Friday, March 02, 2007

Strikkeprosjekter høsten 2006.

Jeg har som mål å komme ajour med bloggen igjen, og har fått tatt bilder av alt jeg har strikket til meg selv, julegavene jeg gav bort i år glemte jeg dessverre å ta bilde av. Det var to vester til to unge damer i Silk Garden, pluss skjerf og lue til min eldste sønn, og en vest til ei venninne i Kureyon. Men det jeg har tatt bilde av skal nå fortløpende lastes opp i bloggen.
Som denne jakken, kanskje yndlingsjakken i vinter. Noen kjenner kanskje igjen jakken på utsiden av Rowans vinterkatalog der den var avbildet i svart og brunt. Det var mye 'stash' på jakka som jeg har droppet. Garnet er Kid classic og Felted tweed, begge disse garnene kan anbefales på det sterkeste.

1 Comments:

Post a Comment

<< Home