StrikkeLine

StrikkeLine

Denne bloggen skal først og fremst handle om min store lidenskap; strikking. En annen lidenskap er blomster, særlig de små som vokser høyt til fjells, så det kan godt hende det sniker seg inn noen botaniske betraktninger og bilder også en gang i blant. This blog is about knitting, my main passion next to my husband and sons! Since botany is one of my other passions, especially the botany of high mountains, perhaps some small pictures from my trips in different mountains will be shown too.

Thursday, May 26, 2005


Disse fikk jeg i posten i går, massevis av søte og forseggjorte dukker. Det første jeg har tenkt å strikke er ett brudepar til vi skal i bryllup 16. juli. Posted by Hello

1 Comments:

 • At 2:02 AM, Anonymous Mette/mettemh_4@hotmail.com said…

  Heisann.. :)

  Utrolig flott side du hadde her, og ikke minst en hel masse flott saker du hadde laget.
  Kom over ett strikka brudepar her en dag, og har gjort ett tappert forsøk på å finne det igjen, men har ikke helt lykkes med det. Så kom jeg over din side og ser at du er på tur til å strikke slike.Du skulle tilfeldigvis ikke kunne dele den oppskriften med meg? Skal selv i bryllup i slutten av juni, og det kunne jo ha vært morro å overraske men disse to. Håper å høre ifra deg, legger igjen min email adr, i tilfelle du vil dele det med meg.
  Mvh Mette :D

   

Post a Comment

<< Home